Kereső

 

 

 

 

 

Szállások Horvátországban

 

Horvátországinfó

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Strandok Horvátországban 1. : Bacvice Strand Split

A spliti Bacvice Strand egy igen kedvelt homokos strand Horvátországban. A tengerkék tiszta víz a strandok legjobb kitüntetését a "kék zászlót" is kiérdemelte. A Strand a Rivától, azaz a busz- és vonatpályaudvartól gyalog elérhetö. Nyaranta turisták ezrei látogatják meg a helyet, helyiekkel ezért nagyon ritkán lehet találkozni.
A környék parkolói mind fizetöség, ezért ajánlott inkább gyalog menni.


 
Picinga játék
Azoknak akik Strandon is a helyiek szokásait kívánják megismerni, érdemes megnézni a sok helyi által játszott "picinga" nevü játékot. A játékot 5 személy játszhatja,  egy pentagramm alakban, a térdükig vízben állva állítják fel magukat. Az elsö játékos passzolja a másiknak a labdát, viszont ö csak a tenyerével passzolhatja tovább ezt úgy, hogy a labda nem eshet bele a vízvbe. A játékot egész Horvátországban játszák, igaz legtöbbször homokos strandokon, hiszen a sérülés veszélye itt kisebb.
Strand Bacvice Split
A Strand
Mivel ez a strand a legkedveltebbek közé tartozik, Split önkormányzata lehetövé tette a mozgássérültek számára is a strandrajutást. A gyermekeket csúszdák, trambulinok, felfújható várak várják.
 
Èjszakai élet
A Strandon számos bár és étterem található meg. Èjszakánként több lehetöség van "bulizásra", hiszen a legtöbb bár reggel 5 óráig nyitva tart. A "Bačvice", "Shakespeare" bárok a legismertebbek ezek közül.

 

Strandok Horvátországban 1. : Bacvice Strand Split hozzászólásai

Szólj hozzá

0.024 mp