Kereső

 

 

 

 

 

Szállások Horvátországban

 

Horvátországinfó

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Novaljai nyaralás

Érettségiző diák révén sok mindennek utána szoktam nézni az interneten. Így történt egyik este, hogy egy történelem tétel után szerettem volna nézni,mikoris megláttam a facebookon egy posztot horvátországtól, hogy az első lájkoló megnyeri a novaljai hétvégét. Gondoltam veszíteni való nincs,így hát kommenteltem : ’én szívesen mennék!’ .. Persze bele sem mertem gondolni, hogy én leszek a szerencsés,így amikor üzentek,hogy már fel is vehetem a kapcsolatot az Adria24.hu alkalmazottjával alig hittem el …szóltam szüleimnek,akik először nem vettek komolyan,miután mutattak nekik az emaileket, csak akkor kezdték elhinni,hogy bizony mi másnap este horvátországba fogunk indulni….:) Reggel már pakoltunk is, és !másnap! este felpakolt autóval megindultunk a horvát tengerpart irányába.

Az út gyorsan eltelt,mikor odaértünk a ház tulajdonosa már várt minket. Nagyon kedves volt,megértettük egymást könnyen,az apartman is nagyon szép volt, 15méterre a tengertől. A három napot legfőképp strandolással,majd este városnézéssel töltöttük.A belváros közvetlen a tengerpart mellett van,kis kacskaringós utcákkal,nagyon hangulatos ott minden ..a kivilágított terek,szökőkutak,mind nagyon gyönyörűek :)

A horvát emberek mentalitása is irigylésre méltó,az a jókedv és emberszeretet..Persze sok bazár is van,ami számomra mindig kihagyhatatlan egy horvátországi nyaralás során..mindig kell hozni haza valami apró kis emléket..:) Ez a kis idő gyorsan eltelt, de ez csak a ’bemelegítés’ volt, hisz július végén szokásunkhoz hűen újra ellátogatunk a tengerre.:) Azóta már hiszek a szerencsében,és mindig szemfüles vagyok! :) Horvátország, én így szeretlek! :)

Bakó Dóra a nyereményjáték nyertese

Novaljai nyaralás hozzászólásai

Szólj hozzá

0.021 mp