Kereső

 

 

 

 

 

Szállások Horvátországban

 

Horvátországinfó

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hol nyaralhatunk nyolcvanezer forintból? (Részlet)

Az első számú külföldi úti cél a magyar turisták számára természetesen Horvátország. Számtalan hely közül lehet válogatni, mi most egy kevésbé ismert és elismert szigetet, Pagot ajánljuk az észak-dalmáciai szigetvilágban. A sziget nem a dús vegetációjáról híres, viszont remek strandok és kitűnő búvárhelyek vannak errefelé.
 


 

A szállásfoglalást intézhetjük előre is, de ha érkezés után szeretnénk foglalni, akkor sincs elveszve semmi: a falvakban az információs pultoknál vagy az utazási irodákban is megtehetjük. A szigeten egy négyfős apartmant ellátás nélkül egy teljes hétre már 377 euróért, nagyjából 100 ezer forintért megkaphatunk a főszezon kellős közepén. Ez személyenként alig több mint 25 ezer forintot jelent.

 Az út hossza összesen 646 kilométer, tehát ha megérkezés után egy métert sem használjuk az autót, ennek kétszeresével kell számolnunk. Az 1292 kilométerből mintegy 1192 kilométert autópályán tehetünk meg, ami a horvátországi és a magyarországi autópályadíjakkal és az üzemanyagköltséggel együtt irányonként kb. 90 euróba, azaz mintegy 24 ezer forintba kerül. Ha négyen ülünk a kocsiban, akkor ez oda-vissza fejenként 45 euró, azaz kb. 12 ezer forint. Ha a szeretnénk faragni az autózásból, az út utolsó szakaszán választhatjuk a kompot is, de így a benzinen nem spórolunk akkora összeget, amely megérné a rövidítést.

(Forrás: http://www.origo.hu/utazas/20110605-hol-nyaralhatunk-80-ezer-forintbol.html )

0.021 mp