Kereső

 

 

 

 

 

Szállások Horvátországban

 

Horvátországinfó

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Érintetlen paradicsom- Klenovica

Klenovica, a Kvarner-öböl csodás falucskája, Novi Vinodolskitól nem messze található meg. A falu híres édesvizü forrásairól, melyek direkt a tengerbe folynak. Az édes forrásvíz és a sós tengervíz keveréke egy érdekes halfaunát "eredményezett".  

A falu vizei mind halban gazdagok, mely óriási hatással van a helyi éttermek kínálatára. A helység két étterme, a "Školjić" és a "Stella Maris"  halételei kifelyezetten ajánlandóak. A kiváló szakács, Školjić úr Németországban a helyi szakácsok körében nagy ismertségre tett szert.

A falucska kellemes klímájának és elhelyezkedésének köszönhetöen nagyon kedvelt a turisták körében. Klenovica kempingjei, a Klenovica kemping és  Kozica kemping jól ismertek a kempingezök körében,


A csodálatos környék, , a hegyek,az érintetlen vidék és a Krk-sziget kiválóan alkalmassá teszik Klenovicát úgy egy családi, mint egy kempingezös nyaralás helyszínéül. Mindemellett kiválóan alkalmas kiindulópont a környékbeli kirándulásokhoz, mint Vinodolskihoz, vagy a Krk-szigethez.

 

Köszönjük az Adria24.hu támogatását:

Érintetlen paradicsom- Klenovica hozzászólásai

Szólj hozzá

0.022 mp